среда, 14. април 2010.

Zapis peti,deca su nase porodicno blago,cuvajmo ih na mracnim i hladnim mestima da nam se ne pokvare

U nasoj Zombiji oduvek vlada pedofilno slepa ljubav prema deci.Slepa,zato sto se ne vidi,ali retoricki bezgranicna.Jedan od mirnodposkih ciljeva Zombije jeste da ima veci broj dece od broja metaka koji poseduju nasi neprijatelji.Cilj je jasan-kada nasi neprijatelji potrose svu municiju zavladace mir na svetu.Jer mi smo jedna mala i miroljubiva Zombija,okruzena mracnim,ratobornim,divljackim i necivilizovanim kraljevinama i grofovijama smrti.
Iz tih ljubavno-miroljubivih razloga osnovna privredna grana kod nas jeste prozivadnja dece.Pravljenje dece je ozbiljan i odgovoran posao i tu nema mesta emocijama ili zabavi i slicnim trivijalnostima.Deca se prozivode u fabrikama koje se zovu "Porodica".Proces proizvodnje je unifikovan za sve fabrike kod nas i svaka "Porodica" prozivodi isti model dece,deca-mumuje.
Na osnovu visevekovnog iskustva tehnicari i inzinjeri su dosli do zakljucka da je model mumija najpogodniji za upotrebu i voznju u nasim uslovima,uslovima dzombastih,neravnih,klizavih,krivudavih puteva,neprohodnih mocvara i ogromnih pustinja.
Nase mumije su jeftine za prozivodnju,za upotrebu,za servisiranje i popravku.Upakovane su u najkvalitenije zavoje domace proizvodnje,tako da se ne razlikuju jedna od druge.Makar kada sidju sa prozivodne trake.A,ako budu imale srece nece se razlikovati od ostalih do svoje smrti.Metamorfoze nasih mumija su retke.
Osposobljavanje za obavljanje funkcija mumija vrsi se u skolastikama,od strane,za to posebno obucenih,inzinjera.Oni svoju nastavu drze po nastavnom planu i programu koji je osmisljen jos za vreme starog carstva i od tog vremena taj plan se ni za jedan jedini hijeroglif nije menjao.A i sto bi se menjao?Osmisljen za vreme vladavine faraona Nerazumesa IInastavni plan je delovao perfektno.Kao da su bogovi nadahnuli autora ovog plana,bogovi mraka i unistenja,ocito,ali bog je bog,ma kog politickog usmerenja bio.
Kada izadju iz skolastika mlade mumije su odlicno mumificirane za ceo zivot.Tesko da ce i jedan zavoj,kojima su cvrsto zategnuti u skolastikama,ikada da se odvije i time ih izlozi stetnom uticaju svezeg vazduha.A svez vazduh lose utice na mlade mumije.On ih kvari,razara njihov zdrav organizam.
"Najsrecnija mumija je mumija!",kaze nasa narodna razumoslobodjevina.
Pogled koji mumija nema kroz svoje zavoje,cini je apsolutno srecnom.Svaka mumija uziva u svom sarkofaku koji ne vidi.
Ono sto mumije obozavaju to su doktori-hirurzi.Svi ti zavoji,gaze,vate,makaze,konci i igle koje hirurzi koriste prilikom tretiranja mumija,cine ih ekstazicno srecnima.Operacije na zivom srcu i mrtvom mozgu koje im hirurzi izvode,mumije svrstavaju u tantricki seks.
A za operacije na mumijama nije ni potrebna hirurska preciznost,niti precizni instrumenti.
Mumija je tako sazdana u "Porodici" da je laka za obradu i najprostijim sredstvima kojima se hirurzi sluze.
Nije potrebna cak ni anestezija,jer su mumije prozivedene sa trajnom anestezijom.
Retko se desava da se neka mumija oslobodi zavoja kojim je stegnuta.Uglavnom se to desi slucajno,redje samoinicijativno.
Mumija oslobodjena stega zavoja kojima je bila obmotana veoma brzo se,pod uticajem naseg blagotvornog mocvarnog vazduha,raspadne u pepelu.Jedini nacin da prezivi jeste da napusti ovo nase podneblje.Ili da se pretvori u zombija. :)

Нема коментара:

Постави коментар